Voorbladstorie jaag spoke op

Baie interessant, die hele ding maar ja, wat Carl onthou van die ou geboue is baie akkuraat. Die vrou wat vermoor is, was die vrou van die groentewinkeltjie-eienaar (‘n man van Portugese afkoms). Die winkeltjie was voor aan die Caxton-gebou net links van die staalingang links van Spar. Haar man het haar in hul huis reg agter die Engen-vulstasie in Hamstraat vermoor.

Die kafee op die ander hoek was ook korrek, so ook die poskantoor en haarkapper. Ek onthou egter geensins ‘n moord of so in daardie spesifieke area nie, maar sal met my ouer broer in kontak kom, miskien weet hy meer.

find your
dream home

looking for an
affordable
apartment

List your Property

It's easy in only three
simple steps...

find professional
services in
your area

Locate a business
operating in
your area

List your Business

Want more customers? They're online right now, searching for businesses like yours. Place your ad now...

Latest News

COMMENTS

randfontein_2014_smallkrugersdorpnews_2014_smallgetitlooklocal.co.zaAutodealer.co.za
Top
Recommended Story
Len Rutter Park spruced up