Voorbladstorie jaag spoke op

Baie interessant, die hele ding maar ja, wat Carl onthou van die ou geboue is baie akkuraat. Die vrou wat vermoor is, was die vrou van die groentewinkeltjie-eienaar (‘n man van Portugese afkoms). Die winkeltjie was voor aan die Caxton-gebou net links van die staalingang links van Spar. Haar man het haar in hul huis reg agter die Engen-vulstasie in Hamstraat vermoor.

Die kafee op die ander hoek was ook korrek, so ook die poskantoor en haarkapper. Ek onthou egter geensins ‘n moord of so in daardie spesifieke area nie, maar sal met my ouer broer in kontak kom, miskien weet hy meer.

  AUTHOR
Roelien Vorster

Latest News

COMMENTS

Top
Recommended Story x
Mad to host drug workshop

Thanx for your referral. We have no doubt your friends will love our newsletter as much as you!

Don't forget to verify your email.

to our FREE newsletter
SUBSCRIBE to our FREE newsletter.
SELECT your titles:

Krugersdorp News
Randfontein Herald
Roodepoort Record


Your details:


Your friends:

I didn't sign up for this
I'd like to see and read more... (Please indicate in comments section below)
I'm relocating (Please indicate where to)
Other